• Bestel nu gemakkelijk online
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Croozer hondenfietskar kopen

Een Croozer hondenfietskar bestel je eenvoudig, snel en voordelig bij Dierenwereld XL. Onze experts adviseren je graag over deze populaire en luxe hondenfietskarren die met veel zorg ontwikkeld zijn door de experts.

Croozer, de perfecte hondenfietskar voor jou en je viervoeter

Ook al vindt jouw hond het leuk mee te joggen bij het fietsen, de botten en gewrichten zijn er niet voor gemaakt. Hou jij van lange uitstapjes op de fiets? Dan is een hondenkar een échte uitkomst. De hondenfietskarren van Croozer zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van honden en hun baasjes. Bij het ontwikkelingsproces zijn dan ook dierenartsen, hondentherapeuten, hondentrainers en fokkers betrokken geweest. Zo is de perfecte hondenfietskar ontstaan, de Croozer hondenkar.

De hondenfietskar modellen van Croozer

Croozer heeft diverse hondenfietskarren ontwikkeld en deze kun je allemaal bestellen bij Dierenwereld XL. Ook hebben we diverse modellen op voorraad staan. Ga jij voor de Croozer Mikke fietskar voor het vervoer van grote honden tot 45 kg. Met Croozer AirPad® vering, banden gemaakt voor off-road gebruik en eenvoudig opvouwsysteem. Of ga jij voor de Croozer Enna voor het vervoer van middelgrote honden tot 35kg?

De hondenfietskarren van Croozer zijn geschikt voor elk type weer. De robuuste carrosseriematerialen zijn niet alleen bestand tegen wind, weer en vuil, maar ook duurzaam en kleurvast, dankzij de nieuwe Solution dye-methode van Croozer.

Dankzij het unieke ontwerp van de cabine kan je hond zittend of liggend meerijden - welke houding ze ook het prettigst vindt. De extra lage deur maakt het gemakkelijk voor oudere honden, of honden met gezondheidsproblemen om in de trailer te stappen.

Koop jouw Croozer hondenfietskar vandaag nog bij Dierenwereld XL!

Vind je het lastig een keuze voor hondenfietskar te maken? Kom dan vooral langs in onze grote dierenwinkel in Terneuzen. Dierenwereld XL is de grootste dierenspeciaalzaak van Zeeuws-Vlaanderen. In onze winkel vertellen we je graag meer over het merk Croozer. Heb je je keuze al gemaakt? Bestel dan eenvoudig via de webshop. Zo kun je snel genieten van lange fietstochten samen met je hond.

Croozer hondenfietskar testen in Zeeland

Of je nu langs de kust wilt fietsen of door het park wilt cruisen, onze Croozer hondenfietskarren bieden de perfecte oplossing voor een veilig en comfortabel vervoer van je trouwe viervoeter. Kom naar onze winkel en probeer het uit! In onze grote dierenwinkel in Terneuzen staat altijd een fiets voor jou beschikbaar. Zo kun je altijd zelf testen hoe het voelt om met een Croozer hondenfietskar te fietsen.