• Bestel nu gemakkelijk online
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 20:00

Alles voor je huisdier bij Dierenwereld XL in Terneuzen

Met ruim 1250 m2 mogen we ons met recht dé megastore voor alle benodigdheden voor jouw huisdier noemen. Sinds de opening op 29 januari 2005 is onze winkel uitgegroeid tot de meest complete dierenwinkel in Zeeuws-Vlaanderen. En dat is sinds 27 oktober 2016 bekroond met een gloednieuwe megastore in Terneuzen.

Elk dier is voor ons bijzonder. Bij Dierenwereld XL vind je het beste advies voor jouw hond, kat, knaagdier, vogel of vis. Zo is jouw huisdier tevreden en kun je als baasje optimaal van je dierenvriend genieten.

Dierenwereld XL; deskundig, een ruim assortiment én voordelig

Bekijk ons adres en de openingstijden.

Groot assortiment, scherpe prijzen

Groot assortiment, scherpe prijzen

In onze winkel vind je werkelijk alles voor hond, kat, konijn, knaagdier, vogel, pluimvee en reptiel. Samen met ons deskundig personeel en zeer scherpe prijzen is een bezoek aan onze winkel een must voor elke dierenliefhebber! 
Aquariumafdeling

Aquariumafdeling

Bezoek onze indrukwekkende aquariumafdeling. Hier vind je de mooiste vissen en alle benodigdheden om thuis een prachtig aquarium op te starten en te onderhouden.
Het mooiste voor hond en kat

Het mooiste voor hond en kat

In onze winkel kun je naar hartenlust shoppen voor jouw huisdier. Wij hebben de mooiste accessoires voor hond en kat. Altijd de laatste trends!
Snackafdeling

De lekkerste snacks

Nieuw in onze winkel: een uitgebreide snackafdeling waar je terecht kunt voor de beste lekkernijen voor jouw huisdier. Verwen je huisdier met een lekker tussendoortje.
Meer over onze snackwereld
Hengelsportafdeling

Alles voor de hengelsport

Op onze uitgebreide hengelsportafdeling kun je terecht voor alles wat met de hengelsport te maken heeft. Wij staan bekend om ons grote assortiment aas zoals maden, wormen, kweekzagers en zeepieren. Maar daarnaast vind je bij ons ook tal van benodigdheden om het vissen nog leuker te maken.
Groot in diervoeding

Groot in diervoeding

Wij zijn groot in diervoeding, want nergens in de regio vind je zoveel diervoeding als bij Dierenwereld XL. Grootverpakkingen of juist handzame kleine verpakkingen vind je allemaal in ons uitgebreide assortiment. En dat alles bijzonder voordelig!

Ontdek Dierenwereld XL