• Bestel nu gemakkelijk online
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Alles voor jouw puppy

Als je binnenkort een puppy krijgt, weet je dat er veel bij komt kijken. Je moet niet alleen nadenken over de voeding en de training, maar ook over de benodigdheden die je nodig hebt. Natuurlijk gun jij je pup de beste start en daarom ben jij bij Dierenwereld XL aan het juiste adres. We adviseren je graag over de beste producten voor jouw puppy

Puppybrokken

Het kiezen van het juiste puppyvoer is essentieel voor de gezondheid en groei van je pup. Kies een voer dat speciaal is ontworpen voor puppy's, omdat dit voer het juiste niveau van voedingsstoffen bevat. Het geven van adult-honden voeding kan schadelijk zijn en kan mogelijk leiden tot gezondheidsproblemen later in het leven van je pup. Ga bijvoorbeeld voor de puppybrokken van Royal Canin of Premium Care.

Puppy halsband en riem

Als je pup naar buiten gaat, heb je ook een halsband en riem nodig. Zorg ervoor dat deze stevig zijn en goed passen bij de grootte van je pup. Wij adviseren je graag in onze winkel! Of maak een keuze uit onze ruime collectie halsbanden en riemen.

Speelgoed speciaal voor puppy’s

Puppy's houden van spelen en er zijn veel verschillende soorten speelgoed beschikbaar. Kies speelgoed dat geschikt is voor de grootte en de leeftijd van je pup. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een zachte knuffel of een kauwspeeltje. Bij Dierenwereld XL hebben we de allergrootste collectie puppyspeelgoed van Zeeuws-Vlaanderen. Ook leuk om cadeau te geven als iemand een puppy verwacht!

Jouw puppy zindelijk maken

Het zindelijk maken van een puppy kan best even duren en vragen om geduld. Trainingspads kunnen handig zijn voor puppy's die nog niet zindelijk zijn. Gebruik de pads om ongelukjes op te vangen en je pup te trainen.

Gratis cadeaubox voor jouw pup

Kom naar onze winkel in Terneuzen en vraag je gratis puppybox meteen op! Deze box is gevuld met allerlei nuttige informatie. Met onze tips en checklist ben je helemaal klaar voor je pup. Daarnaast vind je waardevolle kortingsbonnen in onze puppy cadeaubox en natuurlijk verschillende leuke gratis verrassingen. Lees er hier meer over.

Shop alles voor jouw puppy gemakkelijk bij Dierenwereld XL

Als je net een puppy hebt is het essentieel om de juiste benodigdheden te hebben voor de zorg van je pup. Zorg voor de juiste voeding, voerbak en drinkbak, mand of kussen, halsband en riem, speelgoed en trainingspads. Door deze benodigdheden op de juiste manier te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat je pup zich prettig voelt en gezond blijft.

Kom naar onze grote dierenwinkel in Terneuzen en laat je adviseren door de huisdierspecialisten. Of bestel gemakkelijk in onze webshop. Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, is dezelfde dag nog verzonden. Wij pakken je bestelling met veel zorg in, zodat jij snel de komst van je puppy thuis kunt voorbereiden.