• Bestel nu gemakkelijk online
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Prins hondenvoer en kattenvoer verkrijgbaar bij Dierenwereld XL

Prins is een hoogwaardige, 100% natuurlijk honden- en kattenvoeding, waarbij het welzijn van de hond of kat voorop staat. Om deze reden zijn er geen geur-, kleur- en smaakstoffen aan de voeding toegevoegd. Bij Prins honden- en kattenvoer staat kwaliteit voorop.

Prins spaaractie, 1 zak gratis

Koop je elke keer weer dezelfde zak of blik voer van Prins bij ons in de winkel en heb je een klantenaccount? Dan spaar je automatisch mee en krijg je de 13e verpakking Prins helemaal gratis! Het sparen voor een gratis verpakking gaat helemaal automatisch via het klantenspaarsysteem en is alleen geldig voor spaarklanten. Deze actie is niet geldig bij aankopen in onze webshop.

Voor elke hond of kat een kwalitatieve voeding

Prins heeft voor elke levensfase van je huisdier een geschikte, kwalitatieve voeding. Zo geniet jouw hond of kat niet alleen van een smakelijke voeding, maar ook van een gezond leven. Het verbeteren van het welzijn van dieren is namelijk het doel dat Prins nastreeft.

Prins hondenvoer of kattenvoer kopen?

Kom langs bij Dierenwereld XL in Terneuzen voor een uitgebreid assortiment Prins hondenvoer en kattenvoer. Uiteraard ben je in onze winkel ook aan het juiste adres voor het beste advies over de voeding voor jouw hond of kat.