• Bestel nu gemakkelijk online
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00
‹ Terug naar Homepage
Sluit  x
  • Standaard
  • Prijs, laag eerst
  • Prijs, hoog eerst

Tetra aquariumproducten verkrijgbaar bij Dierenwereld XL

Tetra is groot in aquariumproducten. Bij Dierenwereld XL in Terneuzen vind je veel soorten visvoeding en vele verzorgingsproducten voor het aquarium. Ook vind je in onze winkel mooie startersaquaria van het merk Tetra.

Tetra visvoer wint de World Branding Award

In 2022 wordt het visvoer van Tetra door consumenten bekroond met de World Branding Award. Het visvoer wordt door consumenten zo goed beoordeeld dat Tetra merk van het jaar wordt in de categorie visvoer. We mogen Tetra dus met recht een aanrader noemen op het gebied van visvoer.

Tetra visvoer

Op het gebied van visvoer biedt Tetra een ruim assortiment voor verschillende soorten vissen. Elke vissoort heeft baat bij een voeding die speciaal is afgestemd op haar behoeften.

Tetra verzorging voor het aquarium

Om het aquarium in topconditie te houden en daarmee de leefomgeving van jouw vissen zo optimaal mogelijk te houden, biedt Tetra ook een ruim assortiment aan verzorgingsproducten. Denk hierbij aan aquariumfilters, watertesten en algenbestrijding.

Advies over Tetra-producten

Voor advies over het gebruik van (de juiste) Tetra voeding en verzorgingsproducten ben je van harte welkom in onze winkel. Onze medewerkers helpen je graag.